Airco onderhoud nodig?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Onderhoud

Airco Onderhoud

Een airco heeft net als vele andere technische installaties onderhoud nodig.

Met tijdig en goed onderhoud heeft uw installatie een aanzienlijk langere levensduur, minder kans op storingen en is het energieverbruik fors lager. Een sterk vervuilde installatie kan de bedrijfskosten met ruim 30% verhogen! Het is geen uitzondering dat een installatie met tijdig onderhoud 15 jaar meegaat. Door het preventieve onderhoud wordt niet alleen de slijtage van componenten voorkomen maar zorgt ook voor een gezonde werkomgeving.

Dawood Koeltechniek is een erkend bedrijf voor het uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden en beschikken over een team die accuraat en kundig onderhoud uitvoeren

Wat gebeurd er als er geen onderhoud wordt uitgevoerd?

Een airco zuivert lucht uit zijn omgeving. Na verloop van tijd raakt de filter verstopt met stof en ontstaan er opeenhopingen van vuil en micro-organismes binnenin de unit. Indien er geen onderhoud wordt uitgevoerd is het niet uitzonderlijk dat er bacteriële schimmelvorming plaatsvindt. Dit kan voor een onaangenaam werkklimaat zorgen. Er kan worden geklaagd over stank. Mensen krijgen klachten zoals droge ogen, een droge keel of een verstopte neus. In uitzonderlijke gevallen kunnen mensen zelfs ziek worden.

Hoe vaak is onderhoud nodig?

Als een onderhoudscontact wordt opgesteld zal er een advies worden gegeven hoe vaak onderhoud benodigd is. Onderhoud is minimaal een keer per jaar nodig en in sommige gevallen zelfs twee keer.

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Dawood Koeltechniek