Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Aandachtspunten

Waar moet u op letten?

Als u de keuze voor een vaste installatie heeft gemaakt, zal u het merk moeten kiezen. Qua uiterlijk lijkt het onderscheid tussen de verschillende merken gering. Toch zijn er aanzienlijke verschillen.

Let u bij aankoop op de volgende punten:

Geluidsproductie van het binnendeel

Het geluidsniveau van het binnendeel kan al snel als storend worden ervaren. Als u diverse merken met elkaar vergelijkt, dan zal blijken, dat Daikin de stilste airconditioningsystemen ter wereld levert.

Geluidsproductie van het buitendeel

Nederland loopt voorop, als het gaat om eisen ten aanzien van geluidsbelasting, voor de omgeving. De Daikin buitendelen zullen de rust niet verstoren en komen als stilste uit de bus.

Weersbestendigheid van het buitendeel

Het Nederlandse klimaat is niet erg vriendelijk voor dergelijke apparatuur. En de weersbestendigheid van het buitendeel bepaalt in hoge mate de totale levensduur van het systeem. Daikin buitendelen zijn voorzien van een speciale coating, die zelfs onder de meest extreme omstandigheden, een lange levensduur garandeert.

Luchtfiltering

In de ruimtelucht zweven stofdeeltjes, die we er graag uit willen filteren. Dit geldt ook voor het wegnemen van geurtjes. Daikin units zijn daarom voorzien van uiterst efficiënte filters.

Energieverbruik

U wilt natuurlijk geen energieverslindend apparaat. Dawood houdt zich actief bezig met intensief onderzoek naar ozonvriendelijke koudemiddelen en energiezuinige systemen. Dawood garandeert niet alleen een zeer laag energieverbruik van haar airconditioningsystemen, maar draagt tevens een steentje bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2.

Vervolgens moet u bepalen, wie uw airco gaat installeren.

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Dawood Koeltechniek