Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco Breda

Airco kopen in regio Breda en Dongen

Als u een airco wilt kopen, bent u daarvoor aan het juiste adres bij installateur Dawood Koeltechniek in regio Breda en Dongen. Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing in huis en op kantoor en leveren airco’s van verschillende merken en in diverse modellen. Wij garanderen u kwalitatieve producten tegen lage prijzen, gratis en vrijblijvend advies en een standaard garantie van 5 jaar op alle airconditioners die we verkopen.

Voordelen van een airco in regio Breda en Dongen

Airconditioning staat nog steeds bij velen bekend als een middel om warme ruimtes te koelen in de zomer. Door moderne ontwikkelingen doet een airco echter veel meer dan dat. Het wordt gebruikt om het klimaat in huizen of kantoren te beheersen. Naast verkoeling, zorgt het ook voor verwarming, luchtbehandeling en een goede luchtvochtigheid. Bovendien wordt stof uit de lucht verwijderd. Een airco in uw huis of op kantoor in regio Breda en Dongen zorgt dus voor een algehele goede klimaatbeheersing.

Airconditioners van Dawood Koeltechniek

Alle airconditioners die Dawood Koeltechniek verkoopt, zijn uitgerust met de zogenaamde “inverter-techniek”. De compressor van de airco heeft de volgende eigenschappen:

  • Deze is zeer energiezuinig;
  • Deze heeft een snelle en flexibele vermogensregeling;
  • Deze produceert minder trillingen;
  • Deze produceert een lager geluidsniveau ten opzichte van conventionele compressoren.

Als u bij ons een airco koopt voor uw woning of kantoor in regio Breda en Dongen, kunt u rekenen op 5 jaar garantie. Daarnaast betaalt u bij ons altijd lagere prijzen dan bij de concurrentie. Ook hebben wij een eigen technische dienst en is er te allen tijde een installateur beschikbaar die u kan helpen, bijvoorbeeld wanneer de airco onverwachts kapotgaat of onderhoud nodig heeft.

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een airco van installateur Dawood Koeltechniek in regio Breda en Dongen, kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunnen wij u adviseren zonder dat u verplicht bent een airconditioner te kopen. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0162) 42 22 42.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl