Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco installateur Eindhoven

Heeft u een airco-installateur in Eindhoven nodig?

Laat uw airco controleren door een ervaren airco-installateur uit de omgeving van Eindhoven. Op deze manier voorkomt u dat u in de toekomst extra kosten heeft omdat er iets kapot gegaan is. Het is beter om er op tijd bij te zijn en ieder jaar een controle te laten uitvoeren, dan dat u met een kapotte airco zit.

Kies een betrouwbare airco-installateur in de omgeving van Eindhoven

Als u een installateur nodig heeft in de omgeving van Eindhoven voor uw airco, klop dan aan bij Dawood Koeltechniek voor een ervaren airco-installateur. Het maakt niet uit of uw airco moet worden aangesloten, dat hij gemaakt moet worden of dat er andere service aan de airco verricht moet worden. Wij staan voor u klaar. Via ons kunt u meerdere soorten airco’s laten installeren.

Het flexmodel kan zowel aan het plafond als aan de wand hangen. Dit model is een goede keuze als uw ruimte geen verlaagd plafond heeft. Het satellietmodel wordt uit het zicht, in het plafond gemonteerd. Dankzij luchtroosters wordt de lucht in de ruimte gebracht. Doordat de airco in het plafond is gemonteerd door de airco-installateur uit de omgeving van Eindhoven, zult u niets merken van het geluid dat het apparaat produceert.

Bestel uw airco en laat een professionele installateur naar Eindhoven komen

Als u een airco-installateur nodig heeft in Eindhoven om uw airco te laten maken of een nieuwe te laten installeren, bel ons dan snel op 0162 422242 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl. Wij maken dan graag een afspraak voor u. Zo is uw probleem snel opgelost of is uw nieuwe airco zo geplaatst. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze andere diensten, zoals het kopen van zonnepanelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl