Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco installateur Eindhoven

Heeft u een airco-installateur in Eindhoven nodig?

Schakel een professionele airco-installateur nabij Eindhoven in om uw airco te installeren of controleren. Bij Dawood Koeltechniek uit Oosterhout bent u verzekerd van persoonlijk advies en vakkundige montage. Het is beter om er op tijd bij te zijn en ieder jaar een controle te laten uitvoeren om extra kosten te voorkomen door een kapotte airco.

Kies een betrouwbare airco-installateur in de omgeving van Eindhoven

Voor een betrouwbare airco-installateur vlakbij Eindhoven, klopt u aan bij onze zaak. De belangrijkste taak van onze installateur is het goed installeren van uw airco. Daarnaast voert de installateur ook airco-service uit, zoals reparatie en onderhoud. Via ons kunt u twee modellen airco’s laten installeren:

Het flexmodel kan zowel aan het plafond als aan de wand hangen. Dit model is een uitstekende keuze als uw ruimte geen verlaagd plafond bevat. Het satellietmodel wordt uit het zicht, in het plafond gemonteerd. Hierdoor merkt u niets van het geluid dat het apparaat produceert.

Schakel een deskundige in om uw airco te installeren

Een professionele airco-installateur in omgeving Eindhoven, schakelt u via ons in. Daarnaast staan wij voor u klaar voor diverse andere diensten. Zo zijn wij onder andere dé specialist in koeltechniek. Bent u geïnteresseerd in een van onze dienstverleningen? Bel dan naar (0162) 42 22 42 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek