Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco plaatsen Brabant

Airco plaatsen Brabant

Airco installatie plaatsen in Oosterhout, Brabant

Wilt u graag een airco installatie laten plaatsen in Oosterhout of elders in Brabant? Dawood Koeltechniek, gevestigd in Oosterhout, helpt u graag. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de airconditioningbranche en weten precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij leveren airconditioners voor woningen en kantoren. Vaak denkt men dat airconditioning te duur is voor particulier gebruik, maar niets is minder waar. Het is ook betaalbaar voor particulieren en sommige airconditioners zijn zelfs zo energiebesparend en milieuvriendelijk dat de overheid hiervoor subsidies verstrekt.

Waarom airco installatie plaatsen in Oosterhout, Brabant?

Vroeger werden airconditioners vaak geplaatst met als doel ruimtes te koelen. Een airco doet echter veel meer dan dit. Het heeft meerdere functies, naast koelen:

  • Verwarmen: airconditioning met een warmtepomp kan ruimtes ook verwarmen.
  • Zuiveren: de lucht wordt gezuiverd van stof, pollen en rook. Hiervoor is de airconditioning voorzien van speciale filters. Een zuivere en gezonde lucht is het resultaat.
  • Ventileren: binnenlucht wordt aan de ruimte ontnomen en vervangen door verse, geklimatiseerde buitenlucht.
  • Ontvochtigen: een goede luchtvochtigheid is belangrijk, bijvoorbeeld om schimmels te voorkomen. De airconditioning zorgt dat er een standaard luchtvochtigheid is variërend tussen de 40 en 60 procent.

Zowel voor particulieren als bedrijven is een goede luchtbehandeling belangrijk. Daarom is het verstandig een kwalitatieve airco installatie te laten plaatsen door Dawood Koeltechniek, gevestigd in Oosterhout, Brabant.

Diverse modellen airconditioners

Airconditioners zijn er in meerdere modellen. Voor particulieren raden wij aan te kiezen voor een fleximodel, vloermodel of wandmodel. In een kantoor kunt u beste een fleximodel of satellietmodel plaatsen. Daarnaast is er de keuze tussen een single split airconditioning (één binnenunit en buitenunit) of een multi split airconditioning (twee of meerdere binnenunits en één of meerdere buitenunits). Wij bieden verschillende merken aan, waaronder Daikin, Panasonic en LG.

Energieverbruik terugdringen

Als u in Oosterhout, Brabant, een airco installatie van Dawood Koeltechniek laat plaatsen, kunt u rekenen op een goede luchtbehandeling én een drastische vermindering in uw energieverbruik. Daardoor zullen ook uw energiekosten flink afnemen. Bovendien maakt u in sommige gevallen zelfs kans op subsidies van de overheid. Wilt u meer informatie over onze airco installaties of de mogelijkheid om deze te laten plaatsen door onze installateurs? Bel dan naar (0162) 42 22 42.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl