Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco voor bedrijfspand

Airco voor bedrijfspand

Zoekt u een goede airco voor uw bedrijfspand? Bij Dawood Koeltechniek heeft u de keuze uit verschillende soorten aircosystemen. Na aankoop zal een ervaren installateur langskomen om u te helpen met de installatie van de airco bij uw bedrijfspand.

Kies een goede airco voor uw bedrijfspand

Kies ervoor om een goede airco te laten installeren voor uw bedrijfspand. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw bedrijfspand beter is gekoeld, maar een airco helpt tegenwoordig mee met de klimaatbeheersing. Klimaatbeheersing is belangrijk voor uw werknemers prettiger werken, hun productiviteit zal er ook door omhoog gaan. Kies daarom voor een goede airco op uw bedrijfspand. Kies uit de verschillende soorten airco die Dawood Koeltechniek aanbiedt:

Het verschil tussen deze modellen is de manier waarop ze zijn geplaatst in uw kantoorpand. De ene airco kunnen we in het plafond van uw kantoorpand wegwerken, de andere plaatsen we voor een muur. Maar naast dit grote verschil, werken ze in principe allemaal hetzelfde. Ze zorgen ervoor dat de klimaatbeheersing op orde is en dat de lucht gezuiverd is van stof en viezige luchtjes.

Bel ons en maak een afspraak

Wilt u ook het klimaat voor uw kantoorpand verbeteren dankzij airco? Bel ons dan op en maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde installateurs. Bel naar 0162 422242. Uiteraard kunt u dit nummer ook bereiken voor al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl