Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco voor bedrijfspand

Airco voor uw bedrijfspand

Zoekt u een goede airco voor uw bedrijfspand? Bij Dawood Koeltechniek uit Oosterhout kiest u uit verschillende aircosystemen. Na aankoop komt er een ervaren installateur langs om de airco in uw bedrijfspand te installeren zodat u en uw werknemers voorzien zijn van een optimaal klimaat.

Kies een goede airco voor uw bedrijfspand

Een airco voor uw bedrijfspand brengt vele voordelen. Goede airco-service zorgt voor een aangenaam klimaat om in te werken en het draagt bij aan een hogere productiviteit van uw werknemers. Bij ons kiest u uit verschillende soorten airconditioning:

  • Flexmodel
  • Plafond-inbouwmodel
  • Vloermodel
  • Wandmodel

Deze modellen plaatsen we op verschillende manieren in uw kantoorpand. Een plafond-inbouw model wordt gedeeltelijk weggewerkt in het plafond. Een flexmodel wordt ook gedeeltelijk aan de wand of onder het plafond weggewerkt. Het vloermodel is zichtbaar aan de grond gemonteerd en het wandmodel wordt aan de wand gemonteerd, waardoor u genoeg ruimte creëert voor uw inrichting.

Neem contact met ons op voor een airco

Wilt u een airco aanschaffen voor uw bedrijfspand om het klimaat te verbeteren en te profiteren van vele voordelen? Wij helpen u graag met de installatie van uw airco of andere dienstverleningen, zoals airco-reparatie. U bereikt ons door te bellen naar (0162) 42 22 42 of een e-mail te sturen naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek