Daikin kopen?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Daikin

Daikin

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van airconditioningsystemen en specialist in verwarmen en koelen. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen.

Daikin airconditioning in Oosterhout bij Dawood Koeltechniek

Dawood koeltechniek voert ook alle airconditioningsystemen van Panasonic. Daarnaast voeren we een ander A-merk LG wanneer het gaat om zonnecollectoren.

Daikinairco is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in verwarmen en koelen

Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen.

Met meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis geborgd. Binnen deze organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfortverhogend zijn.

Daikin staat voor kwaliteit

Deze principiële bedrijfsbrede keuze wordt structureel doorgevoerd in de ontwikkeling en fabricage van onze producten. De continue aanscherping van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat er in de fabrieken wordt geproduceerd volgens een “zero defect policy”. Dit betekent dat er niet wordt gewerkt met steekproeven, maar dat alle toestellen gecontroleerd en getest de fabriek verlaten.

Daikin klimaatoplossingen: warmtepompen, airconditioners, koudwatermachines, condensingunits

In woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes zorgen de energiezuinige airconditioningsystemen efficiënt en onopvallend voor een comfortabel klimaat. Door een ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten is er voor elke toepassing een oplossing.

Voor het koelen en vriezen van producten bieden wij een complete range plug & play condensingunits

En is ook klimaatbeheersing gewenst, dan biedt Conveni-Pack uitkomst. Een energie- en kostenbesparend systeem dat koelen, vriezen en comfortkoeling/-verwarming combineert.

Beschikbare Downloads:

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht