Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Installatie warmtepomp Breda

Professionele installatie van warmtepomp in regio Breda

De installatie van een warmtepomp in regio Breda laat u over aan een specialist. Zo kunt u Dawood Koeltechniek inschakelen. Wij zijn ervaren op het gebied van airconditioning en luchtbehandeling. Wij kunnen u gratis en vrijblijvend advies geven, producten leveren en deze monteren, onderhouden en repareren. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Installatie van waterpomp door vakkundige installateurs in regio Breda

Een warmtepomp is in vele opzichten innovatief. Een airconditioner staat erom bekend dat alleen wordt gekoeld bij warmte. Een warmtepomp zorgt echter niet alleen voor koelte als het warm is, maar ook voor warmte bij kou. Het koudemiddel absorbeert de warmte van de ruimte om het buiten af te zetten als er gekoeld moet worden. Bij verwarmen gebeurt precies het omgekeerde. Als u interesse heeft in een warmtepomp en deze graag wilt laten installeren, kan Dawood Koeltechniek in regio Breda deze installatie verzorgen. Wij hebben onze eigen installateurs die voor u de warmtepomp kunnen installeren op vakkundige wijze.

Maak direct uw afspraak

U kunt gemakkelijk en snel een afsprak maken voor de installatie van een warmtepomp in regio Breda. Daarvoor belt u naar (0162) 42 22 42 of stuurt u een e-mail naar info@dawood.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl