Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Installatie warmtepomp Tilburg

Installatie warmtepomp Tilburg

Zoekt u een ervaren installateur voor de installatie van een warmtepomp in de omgeving van Tilburg? Dawood Koeltechniek kan dit voor u realiseren. Een warmtepomp is een systeem, dat uw ruimte tijdens de warmste zomers koelt en tijdens de koudste winters verwarmt. Zo zorgt u voor een goede klimaatbeheersing in uw kantoorpand.

De installatie van een warmtepomp in de omgeving van Tilburg

Als de installatie van de warmtepomp aan staat, zorgt deze er voor dat uw ruimte op de juiste temperatuur gehouden wordt. Dankzij koudemiddel dat door het toestel stroomt, wordt in de zomer de warme lucht uit de lucht gehaald en naar buiten afgevoerd. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. Dan wordt de koude lucht uit de ruimte gehaald en door het koudemiddel omgezet in warme lucht. Zo heeft u altijd een aangenaam werkklimaat. Laat de installatie van uw warmtepomp over aan een ervaren installateur van Dawood Koeltechniek uit de buurt van Tilburg.

Neem contact op voor een afspraak

Neem contact op met één van onze medewerkers van ons bedrijf om een afspraak te maken voor de installatie van een warmtepomp in de omgeving van Tilburg. Dan komt er iemand langs die u helpt met de installatie van warmtepomp bij u in Tilburg. Bel naar 0162 422242 of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@dawood.nl. Zo bent u er zeker van dat er een ervaren installateur bij u langskomt.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl