Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Installatie warmtepomp Tilburg

Installatie van een warmtepomp in Tilburg

Zoekt u naar een ervaren installateur die de installatie van een warmtepomp verzorgt in de omgeving van Tilburg? Dawood Koeltechniek helpt u graag hiermee. Een warmtepomp is een klimaatsysteem dat verwarmt, maar ook verkoelt. Door een waterpomp te installeren creëert u een ideaal comfortniveau.

De installatie van een kwalitatieve waterpomp nabij Tilburg

Dawood Koeltechniek uit Oosterhout helpt u graag bij de installatie van een warmtepomp wanneer u in de buurt van Tilburg woont. Het aanschaffen van een warmtepomp zorgt ervoor dat uw ruimte altijd de juiste temperatuur bevat. Dankzij koudemiddel in het toestel wordt in de zomer de warme lucht uit de lucht gehaald en naar buiten afgevoerd. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. De koude lucht wordt uit de ruimte gehaald en omgezet in warme lucht. Dit resulteer te allen tijde in een aangename klimaatbeheersing.

Neem contact met ons op voor het installeren van een pomp

Wilt u hulp bij de installatie van uw warmtepomp in de buurt van Tilburg? Ons bedrijf helpt u graag hiermee. Ook plaatsen wij warmtepompen in Oosterhout en Breda. Voor een afspraak belt u naar u (0162) 42 22 42 stuurt een e-mail naar info@dawood.nl. Bij ons bent u verzekerd van een professionele installatie door ervaren installateurs.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek