Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Koeltechniek Eindhoven

Koeltechniek Eindhoven

Bent u op zoek naar een specialist in de koeltechniek in de omgeving van Eindhoven? Neem dan contact op met Dawood Koeltechniek. Zij zijn experts op het gebied van airconditioning. Tegenwoordig zorgt een airco namelijk voor veel meer dan alleen verkoelen. 

Koeltechniek in de omgeving van Eindhoven

Tegenwoordig zorgt een airco er niet alleen maar voor dat een ruimte wordt verkoeld, hij warmt de ruimte ook op, zuivert, ventileert, verwarmt en hij reguleert zelfs het vocht. Een goede klimaatbeheersing is zeker prettig omdat uw werknemers daardoor beter zullen functioneren. Maar daarnaast is het ook fijn voor mensen die last hebben van allergieën. Deze zullen bij een goede klimaatbeheersing namelijk minder opspelen. Kies daarom voor de juiste koeltechniek en laat een airco installeren door een van de ervaren installateurs uit de omgeving van Eindhoven. Kies uit de verschillende modellen zoals het vloermodel of het wandmodel.

Bel nu en vraag naar meer informatie

Waarom u voor Dawood Koeltechniek zou moeten kiezen? U krijgt bij ons altijd een gratis en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u de beste airco aanschaft.  Bel voor al uw vragen over koeltechniek of het maken van een afspraak met onze installateurs in de omgeving Eindhoven naar 0162 422242. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via het e-mailadres info@dawood.nl. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en onze andere diensten, zoals de installatie van een warmtepomp.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek