Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Warmtepomp Breda

Warmtepomp aanschaffen in regio Breda en Oosterhout

Als u een warmtepomp wilt aanschaffen in regio Breda en Oosterhout, kunt u terecht bij Dawood Koeltechniek. Ons bedrijf is expert op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wij garanderen u lagere prijzen dan bij de concurrentie en gratis vrijblijvend advies om altijd de juiste oplossing te vinden. Daarnaast bieden wij uitstekende service vanuit onze eigen technische dienst en installateurs. Bovendien krijgt u op ieder product altijd vijf jaar garantie. Kies daarom altijd voor het aanschaffen van een warmtepomp bij Dawood Koeltechniek in regio Breda en Oosterhout!

De voordelen van een warmtepomp aanschaffen in regio Breda en Oosterhout

Steeds vaker kiest men voor het aanschaffen van een warmtepomp in regio Breda en Oosterhout. Het voordeel van dit systeem is dat het voor verkoeling zorgt als het warm is en voor verarming als het koud is. Er vindt als het ware een koelcyclus plaats. Wanneer er verkoeld moet worden, absorbeert het koudemiddel van het toestel de warmte van de ruimte en zet deze buiten af. Bij verwarming is dit omgekeerd. Warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht en afgegeven aan de binnenlucht. Het grote voordeel is dat u het gebruik van de bestaande cv-installatie kunt verminderen. In de tussenseizoenen kan deze uitgeschakeld blijven. Het is daarom zeker verstandig om te kiezen voor deze manier van luchtbehandeling.

Energievriendelijke manier van verwarmen en koelen

Een warmtepomp voor bij u in de regio van Oosterhout en Breda, is een zeer energievriendelijk systeem om te verwarmen. Warmte wordt namelijk verplaatst als alternatief voor het verbranden van brandstof om warmte op te wekken. Daarmee is het gebruik van warmtepompen zelfs vijf keer energievriendelijker dan andere manieren van verwarmen.

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken

Wilt u een waterpomp aanschaffen in regio Breda of Oosterhout? Of wenst u meer informatie over ons aanbod warmtepompen? Wij helpen u uiteraard graag verder met al uw vragen. U bereikt ons door te bellen naar (0162) 42 22 42 of een e-mail te sturen naar info@dawood.nl. Onze medewerkers kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van een warmtepomp.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek