Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Warmtepomp plaatsen Oosterhout

Warmtepomp plaatsen in Oosterhout

Een warmtepomp op een professionele manier laten plaatsen in de omgeving van Oosterhout of Breda, doet u door Dawood Koeltechniek in te schakelen. Een warmtepomp is goed voor het milieu, omdat het zorgt voor minder gas verbruikt. U verwarmt zo op een duurzame manier uw ruimte en het verhoogt de kans op een besparing op uw energierekening. Schakel ons bedrijf in en profiteer van een ervaren installateur die voor u de warmtepomp met gemak plaatst.

Een warmtepomp laten plaatsen in de omgeving van Oosterhout en Breda

Ons bedrijf helpt u graag om een warmtepomp te plaatsen in de buurt van Oosterhout en Breda. Een warmtepomp is een innovatief product, omdat het zowel voor warmte als verkoeling zorgt. Belangrijk bij de installatie van een warmtepomp is dat uw huis goed geïsoleerd is. Bij het gebruik van een warmtepomp maakt u geen gebruik van fossiele brandstoffen, dit zorgt voor minder energieverbruik. Het aanschaffen van een warmtepomp is nog interessanter wanneer uw huis beschikt over zonnepanelen, om de elektriciteit van de warmtepomp zelf op te wekken.

Schakel onze specialisten in voor de installatie van uw pomp

Ons bedrijf helpt u graag met het plaatsen van een warmtepomp in de omgeving van Oosterhout en Breda. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over een van onze producten of dienstverleningen. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar (0162) 42 22 42. Ook is het mogelijk een e-mail sturen naar info@dawood.nl. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek