Wat is airco?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Wat is airco?

Wat is airco?

Nederland heeft airconditioning ontdekt. Op het werk, in winkels, restaurants, hotels, auto’s … ja, zelfs thuis kunnen we er al niet niet meer omheen. Wie eenmaal aan het genot van airco is gewend, wil nooit meer zonder – zelfs niet in de winter.

Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt.

Koelen

Onze airconditioningsystemen bieden een precieze temperatuurbeheersing. U creëert steeds uw eigen comfortklimaat en ademt gezonde, zuivere lucht in en dit zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Verwarmen

Bepaalde airconditioningsystemen bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen. We spreken dan over een warmtepomp. Deze installatie geeft u het hele jaar door het gewenste comfort. Met een warmtepomp beschikt u over een systeem waarmee u kunt ventileren, zuiveren, ontvochtigen, koelen en (bij)verwarmen. Dat bespaart energie en ruimte!

Zuiveren

Onze airconditioningsystemen produceren zuivere, gezonde lucht. Alle binnendelen worden standaard uitgevoerd met uiterst efficiënte filters die stof, pollen en rook filteren. Luchtzuivering is cruciaal voor personen met allergieën.

Ventileren

Ventilatie kan in onze systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht aan een ruimte ontnomen wordt en vervangen wordt door verse, geklimatiseerde buitenlucht. U kunt de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is.

Ontvochtigen

In de koeling modus ontvochtigt een airco de lucht, zodat u een aangenaam gevoel van welzijn kunt creëren. Hou daarbij in gedachten dat een correcte vochtigheidsgraad de groei van schimmels vermijdt. Dit is wederom positief voor personen met allergieën. Mensen voelen zich het beste als de vochtigheidsgraad tussen 40% en 60% is en het verzekert ook een langere levensduur van elektronische toestellen.

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Dawood Koeltechniek