Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen in regio Dordrecht

Wilt u graag zonnepanelen kopen in regio Dordrecht? Dit doet u bij Dawood Koeltechniek. Wij bieden een ruim assortiment aan airconditioners, warmtepompen en zonnepanelen, waarbij u verzekerd bent van 5 jaar garantie. Al onze producten verkopen wij tegen concurrerende prijzen. Ook voor vrijblijvend en gratis advies schakelt u ons bedrijf in.

Zonnepanelen van uitstekende kwaliteit in Regio Dordrecht aanschaffen

Zonnepanelen worden steeds populairder, dit zien wij ook terug in regio Dordrecht. Het is begrijpelijk dat men steeds vaker kiest voor zonnepanelen omdat dit product zonne-energie opwekt dat veel milieuvriendelijker en duurzamer is dan energie door middel van fossiele brandstoffen. De zon is tenslotte een onuitputtelijke bron.

Zonnepanelen laten plaatsen

Bij ons koopt u zonnepanelen van LG Solar voor het beste energie-rendement die passend zijn op ieder dakoppervlak. In totaal leveren wij drie soorten zonnepanelen:

  • LG MonoX-NeoN;
  • LG-MonoX;
  • LG-MonoX-Black.

De zonnepanelen kenmerken zich door een hoog uitgangsvermogen per m2, lage systeemkosten en een verhoogde opbrengst. Wij plaatsen snel en gemakkelijk zonnepanelen voor u in Dordrecht, maar ook in bijvoorbeeld Oosterhout. Voor het zover is bepalen we wat de oppervlakte van uw dak is. Een zonnepaneel met minder capaciteit is goedkoper, echter raden wij aan om op een klein dakoppervlak te kiezen voor een zonnepaneel met hogere capaciteit. Op deze manier haalt u meer rendement uit de zonnepanelen. Ook is het belangrijk na te denken hoeveel energieverbruik u op jaarbasis wilt hebben. Hierbij helpen onze vakkundige medewerkers graag bij middels uitgebreid advies.

Profiteer van vele voordelen

Wij plaatsen niet alleen zonnepanelen in regio Dordrecht, maar onderhouden deze ook graag voor u. Onze technische dienst beschikt over veel ervaring waardoor zij gemakkelijk zonnepanelen plaatsen en onderhouden. Neem contact met ons op door te bellen naar (0162) 42 22 42 of een e-mail te sturen naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek