Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco-installateur Tilburg

Airco-installateur in de omgeving van Tilburg

Bent u op zoek naar een professionele airco-installateur in de omgeving van Tilburg? Hiervoor schakelt u de hulp in van Dawood Koeltechniek in Oosterhout. Onze ervaren installateur komt bij u langs om uw airconditioning goed te installeren. Dit doen wij zowel bij uw thuis als bij uw bedrijfspand.

Schakel onze airco-installateur in regio Tilburg in voor het installeren van uw airco

Onze airco-installateur die bij u langskomt in omgeving Tilburg is dé specialist in koeltechnieken. Wij specialiseren ons in het installeren van verschillende soorten airconditioning, maar ook in het onderhouden en repareren van uw airco wanneer dit nodig is. Het kopen van een airco bij onze zaak levert dus vele voordelen op. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring en kennis op het gebied van de aanleg van aircosystemen waardoor wij precies weten hoe we een airco plaatsen.

Schakel ons in voor het installeren van uw airco

Schakel onze professionele airco-installateur in om uw airco in de buurt van Tilburg te installeren. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar (0162) 42 22 42 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl