Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco service Tilburg

Airco-service in de buurt van Tilburg

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uitstekende airco-service verleent in de omgeving van Tilburg? Dawood Koeltechniek uit Oosterhout helpt u graag. Het is van groot belang uw airco goed te onderhouden om bacteriële schimmelvorming te voorkomen en daarmee een onaangenaam klimaat of stankoverlast.

Een goede airco-service in de omgeving van Tilburg

Voor een uitstekende en professionele airco-service gaat u naar ons bedrijf nabij Tilburg. Tijdig en goed onderhoud zorgt voor een flinke kostenbesparing en een aangename lucht. Het is belangrijk om op tijd een professionele installateur in te schakelen om uw airco te voorzien van een goede servicebeurt. Laat daarom uw airco minimaal een keer per jaar controleren om er zeker van te zijn dat deze nog goed werkt. Zo blijft uw gedurende het jaar zorgen voor een goede klimaatbeheersing in uw huis of op kantoor.

Maak een afspraak om uw airco te laten controleren

Bij ons bedrijf in de buurt van Tilburg profiteert u van airco-service door ervaren medewerkers. Wij zijn dé specialist op het gebied van airco’s en hepen u graag het ideale klimaat creëren. Neem contact met ons op wanneer u uw airco wilt laten controleren. U bereikt ons door te bellen naar (0162) 42 22 42 of een e-mail te sturen naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek