Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Airco service Tilburg

Airco service in de buurt van Tilburg

Bent u op zoek naar een organisatie voor een airco-service in de omgeving van Tilburg? Airco koelt en zuivert de lucht uit zijn omgeving, maar na verloop van tijd raakt de filter verstopt. Indien er geen onderhoud wordt gedaan aan uw airco zal er bacteriële schimmelvorming plaatsvinden. Dit zorgt voor een onaangenaam werkklimaat of zelfs stankoverlast.

Een goede airco-service in de omgeving van Tilburg

Als u een goede airco-service wilt, dan vindt u die in Oosterhout vlakbij Tilburg. Met tijdig en goed onderhoud zult u gegarandeerd fors besparen op de kosten. Als uw airco vervuild is, zal de kracht afnemen en is het verstandig om een ervaren installateur uit de omgeving van Tilburg uw airco een servicebeurt te laten geven. Op die manier bespaart u kosten, maar heeft u ook een veel aangenamere werksfeer. Laat daarom uw airco ieder jaar door een ervaren installateur uit de omgeving van Tilburg controleren om er zo zeker van te zijn dat deze nog goed werkt. Daarmee voorkomt u een defect en de daarbij behorende kosten. 

Maak een afspraak met een installateur voor airco-service

Laat een van de ervaren installateurs van Dawood Koeltechniek naar uw airco kijken voor de beste service bij u in de omgeving van Tilburg. Een airco zorgt er namelijk voor dat u het gehele jaar een perfect klimaat heeft in uw huis of op kantoor. Neem voor al uw vragen contact op via het contactformulier of bel om een afspraak met maken naar 0162 422242 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl