Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Koeltechniek Breda

Koeltechniek door specialist in regio Breda

Bent u op zoek naar een specialist in de koeltechniek in regio Breda? Dawood Koeltechniek is u graag van dienst. Wij staan met name bekend als leverancier van airconditioners. Deze worden overigens al lang niet meer alleen gebruikt voor het koelen van ruimtes. Airconditioning is een geavanceerd proces waarbij het klimaat in uw huis of op kantoor wordt beheerst. Zo wordt er niet alleen gekoeld, maar ook verwarmd, ontvochtigt, geventileerd en gezuiverd. Zeker wanneer men last heeft van allergieën, is een airco zeer prettig. Een goede klimaatbeheersing zorgt dat vele klachten verminderd worden.

Wat maakt koeltechniek van ons bedrijf in regio Breda aantrekkelijk?

U weet zeker dat u koeltechniek op de juiste manier toepast, wanneer u zich laat voorlichten door een specialist in regio Breda. Dawood Koeltechniek geeft u bijvoorbeeld graag gratis en vrijblijvend advies, zodat u er zeker van bent dat u uiteindelijk de juiste airconditioner koopt. Er zijn immers verschillende modellen te koop die allen zo hun voor- en nadelen hebben. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van ons bedrijf, zijn wij uitstekend in staat u te helpen de juiste aankoop te doen. Daarnaast bieden wij meer dat ons onderscheidt van de concurrentie. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op lage prijzen, vijf jaar garantie en een vakkundige installatie, onderhoud en reparatie. Hiervoor hebben wij een eigen technische dienst.

Koeltechniek voor zakelijke én particuliere klanten

Bij koeltechniek wordt snel gedacht aan airconditioning in bedrijfspanden. Toch is koeltechniek tegenwoordig niet alleen weggelegd voor zakelijke klanten. Ook als particulier kunt u gemakkelijk een airconditioner laten plaatsen in uw woning. Er zijn diverse modellen uiterst geschikt voor particulier gebruik, zoals onze fleximodellen, vloermodellen en wandmodellen. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van koeltechniek voor uw woning in regio Breda, vertellen wij u graag meer.

Bel nu en maak uw afspraak

Voordat u besluit koeltechniek toe te passen in uw woning of op kantoor in regio Breda, kunt u eerst meer informatie verzamelen. Daarvoor kunt u bellen naar (0162) 42 22 42 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl. Het is ook mogelijk een afspraak te maken om uitgebreid te kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en contacteer ons snel, zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek