Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Koeltechniek Breda

Koeltechniek Breda

Koeltechniek door specialist in regio Oosterhout en Breda

Bent u op zoek naar een specialist in de koeltechniek in regio Oosterhout en Breda? Dawood Koeltechniek is u graag van dienst. Wij staan met name bekend als leverancier van airconditioners. Deze worden overigens al lang niet meer alleen gebruikt voor het koelen van ruimtes. Airconditioning is een geavanceerd proces waarbij het klimaat in uw huis of op kantoor wordt beheerst. Zo wordt er niet alleen gekoeld, maar ook verwarmd, ontvochtigd, geventileerd en gezuiverd. Zeker wanneer men last heeft van allergieën, is een airco zeer prettig. Een goede klimaatbeheersing zorgt dat vele klachten verminderd worden.

Wat maakt koeltechniek van Dawood Koeltechniek in regio Oosterhout en Breda aantrekkelijk?

U weet zeker dat u koeltechniek op de juiste manier toepast, wanneer u zich laat voorlichten door een specialist in regio Oosterhout en Breda. Dawood Koeltechniek geeft u bijvoorbeeld graag gratis en vrijblijvend advies, zodat u er zeker van bent dat u uiteindelijk de juiste airconditioner koopt. Er zijn immers verschillende modellen te koop die allen zo hun voor- en nadelen hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij uitstekend in staat u te helpen de juiste aankoop te doen. Daarnaast bieden wij meer dat ons onderscheidt van de concurrentie. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op lage prijzen, 5 jaar garantie en een vakkundige installatie, onderhoud en reparatie. Hiervoor hebben wij een eigen technische dienst.

Koeltechniek voor zakelijke én particuliere klanten

Bij koeltechniek wordt snel gedacht aan airconditioning in bedrijfspanden. Toch is koeltechniek tegenwoordig niet alleen weggelegd voor zakelijke klanten. Ook als particulier kunt u gemakkelijk een airconditioner laten plaatsen in uw woning. Er zijn diverse modellen uiterst geschikt voor particulier gebruik, zoals onze fleximodellen, vloermodellen en wandmodellen. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van koeltechniek voor uw woning in regio Oosterhout en Breda, vertellen wij u graag meer.

Meer informatie

Voordat u besluit koeltechniek toe te passen in uw woning of op kantoor in regio Oosterhout en Breda, kunt u eerst meer informatie verzamelen. Daarvoor kunt u bellen naar (0162) 42 22 42. Het is ook mogelijk een afspraak te maken om uitgebreid te kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en contacteer ons snel, zodat wij u van dienst kunnen zijn.


Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl