Heeft u interesse in onze diensten?

Service en Storing? 24/7 bereikbaar

Gratis vrijblijvend advies

Eigen technische dienst

Home » Luchtbehandeling kantoor

Goede luchtbehandeling voor op kantoor

Een luchtbehandeling met airconditioning op het kantoor zorgt voor een verademing voor uw personeel. Zorg voor schone lucht op de werkvloer. Laat uw werknemers zich gezond en energiek voelen dankzij de technieken van Dawood Koeltechniek in Oosterhout.

Luchtbehandeling op kantoor zorgt voor een verademing voor uw personeel

Wanneer u kiest voor een luchtbehandeling op uw kantoor, kiest u voor schone lucht voor uw personeel. Hebben mensen binnen uw bedrijf last van branderige en vermoeide ogen of niest u zelf continu? Dan is een luchtbehandeling met een airconditioning bij u op het kantoor een eenvoudige en efficiënte oplossing voor een schone werkomgeving voor u en uw personeel.

Schone werkomgeving dankzij luchtbehandeling op kantoor

Door middel van luchtbehandeling wordt de binnenlucht op verschillende manieren aangepakt en behandeld. Door het verversen en het verwarmen van de lucht, worden bacteriën, virussen en andere schadelijk stoffen gefilterd. Op die manier ademt uw personeel eenvoudig en hebben zij minder last van vage klachten. Kies een luchtbehandeling met uw airconditioning en ga voor een optimale luchtkwaliteit. Een airco biedt zoveel meer dan enkel koele lucht.

Maak een afspraak en adem vrij

Ga voor een perfect klimaat op uw kantoor en kies voor een verfrissende luchtbehandeling tegen een betaalbare prijs met een uitstekende service. Of u nu in Overijssel of in België zit: voor de beste luchtbehandeling komen wij naar u toe. Dankzij standaard vijf jaar garantie op de apparatuur en een eigen technische dienst, bent u gegarandeerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Vraag gratis een offerte aan of stel uw vragen aan ons ervaren personeel van ons bedrijf via (0162) 42 22 42 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dawood Koeltechniek

Bredaseweg 108 A
4902 NS Oosterhout
Nederland
T: 0162 42 22 42
M: 06 - 22563716
F: 0162 74 09 45
E: info@dawood.nl

Dawood Koeltechniek